Условия за Регистрация

Условия за регистрация

       1. Чрез регистрацията си и достъпа до този форум Вие изразявате съгласие, че ще ползвате форумната информация изцяло на Ваша отговорност.
       2. Вие сте отговорен за ползването и опазването на конфиденциалността на вашето потребителско име и парола и за всички действия, произтичащи от вашата регистрация.
       3. Чрез регистрацията си и достъпа до този форум се съгласявате, че няма да пускате умишлено лъжливи, неточни, обидни, вулгарни, разкриващи чужда лична информация и като цяло, противозаконни мнения и материали.
       4. Чрез регистрацията си и достъпа до този форум се съгласявате да не споделяте във форумите материали, които подлежат на авторски права, освен ако Вие не сте притежателят на правата.
       5.  Екипът на olxforum.info не носи отговорност за щети, причинени от достъпа, ползването или невъзможността за ползване на форума, както и за грешки или пропуски в информацията на форума.
       6. Отговорност за съдържанието на дадено мнение и материал носи неговият автор и/или потребителят, който го е публикувал. Екипът на olxforum.info не е отговорен за съдържанието на публикуваните от потребителите теми, мнения и материали.
       7.  Всеки потребител е лично отговорен за своите взаимоотношения с останалите потребители на форума. Екипът на olxforum.info не се задължава с нищо по отношение на комуникацията и действията между отделните потребители и/или в случай на възникване на конфликт с друг потребител на форума.

Правила за участие

      8.  Ползването на кирилица е задължително, с изключение на потребителските имена, титлите и подписите, които могат да бъдат на латиница. В определени случаи, кратки постове на латиница могат да бъдат толерирани, например ако се налага спешно да публикувате мнение или ако се предоставя цитат на чужд език. Модераторите и администраторите на форума имат право да редактират и трият мнения и заключват теми, написани на латиница, както и да предупреждават или наказват потребители, публикуващи теми и мнения на латиница, при несъобразяване с предупреждението.
      9. Темите се публикуват в съответния им тематичен раздел. Тези, които не отговарят на тематиката на форума, ще бъдат заключвани, премествани или изтривани.
     10.  Не се толерира спам (нежелани съобщения), (само)реклама, флуд (многократно публикуване на повтарящо се съдържание, публикуване на голям брой мнения едно след друго от един и същ потребител), чат и прекомерен офтопик. Теми и мнения с такова съдържание ще бъдат заключвани или изтривани, а отговорните потребители – предупреждавани/наказвани.
     11.  Избраното име на профил не трябва да напомня имена на комерсиални компании или да е с цел реклама.
     12. Имате право в подписа си да сложите връзка към личния си блог или друг некомерсиален проект.

Забранено е:


     13.  Публичното обсъждане на модераторски действия и решения, както и публични обръщения и съвети към администратора/екипа на форума в качеството им на модератори.
     14. За публично изнасяне на лична информация, имена, телефон, адрес на Администратор или Модератори на този форум, се носи съдебна наказателна отговорност според закона за защита на личните данни на Република България.
     15. Отправянето на нападки на лична основа, заплахи, цинизми и обиди към потребители, както в публичния форум, така и в личните съобщения;
     16.. Публикуването на порнографски материали (клипове, изображения, текстове) и материали, съдържащи зверства и жестокости, както и линкове с такова съдържание;
     17. Публикуването на теми, мнения, материали и линкове съдържащи противозаконна, религиозна, идеологическа, политическа пропаганда;
     18. Проявата на дискриминация и нетолерантност на базата на възраст, пол, раса, етническа и религиозна принадлежност, националност, образование, социален статус, сексуална ориентация.
     19. Забранено е да разкривате лична информация за други потребители, без значение дали е в публичните форуми или в лично съобщение. Можете да споделяте лична информация за себе си по свое усмотрение, но е препоръчително да избягвате ЕГН, номера на документи за самоличност и банкови карти, телефон, адрес.
     20.  Забранено е публикуването на лична кореспонденция без съгласието на всички участващи страни. По желание на ощетената страна, такова съдържание ще бъде изтривано, а потребителят, публикувал личната кореспонденция – предупреждаван или наказван, при несъобразяване с предупреждението. Личните съобщения са неприкосновени и администратори и модератори нямат достъп до тях. С цел защита на потребителите от спам, реклама и нападки, е въведена опция за докладване на личните съобщения.
     21. Ако забележите тема или мнение, което се нуждае от вниманието на модератор (тема или мнение, което нарушава правилата на форума), не влизайте в пряк конфликт с автора, а просто използвайте системата за докладване. Член на екипа ще обърне внимание при първа възможност.
     22.  Членовете на администраторския и модераторския екип носят отговорност единствено и само за собствените си публикации и не носят отговорност за теми, мнения, съобщения и друго съдържание, публикувани във форума от други потребители. Всички теми и мнения, публикувани от потребителите във форума, изразяват личното отношение и позиция на автора им и той носи отговорността за тях.
     23. Администраторите / Модераторите си запазват правото да променят, преместват или да премахват теми, мнения и съдържание по тяхна преценка.

Една от целите на форума е да предпази гражданите от измами и схеми с цел материално облагане.